Kayak Green Vision

Politika privatnosti

Hvala Vam na poseti naše veb stranice. Vaša privatnost nam je važna, i obavezujemo se da ćemo zaštititi Vaše lične informacije. Ova politika opisuje koje lične informacije prikupljamo, kako ih koristimo i štitimo.

Prikupljamo ime, prezime, e-mail adresu i broj telefona preko kontakt forme. Ove podatke prikupljamo za kontaktiranje klijenata. Vaše podatke koristimo samo za kontaktiranje klijenata i ne delimo ih sa trećim licima.

Kako bismo zaštitili Vaše lične podatke, koristimo odgovarajuće tehničke i organizacione mere, kako bi se izbegla neovlašćena obrada i neovlašćen pristup Vašim podacima. Vaše lične podatke čuvamo dok pružamo uslugu.

Koristimo kolačiće (cookies) za prikupljanje informacija o browseru i uređaju, kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo na našoj veb stranici.

Ukoliko želite da pristupite, izmenite ili obrišete svoje lične podatke, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese ili telefona koji su navedeni ispod.

Kontakt informacije:

Telefon: 065 2232891 E-mail: office@kayakcanoeadventure.com

Ova politika privatnosti može biti ažurirana s vremena na vreme, stoga Vas molimo da redovno proveravate ovu stranicu kako biste bili informisani o svim promenama.