Kayak Green Vision

Kajak – Kanu rekreacija u Beogradu

Ovladajte životnim stilom, živite zdravo i osećajte se još bolje.

Članarina 3500rsd  neograničen broj termina tokom meseca.

Kontakt : 065 2232891

Pridružite se sami ili sa više prijatelja našoj rekreativnoj sekciji i upoznajte kajakaški sport uz malo vežbe i puno zabave. Kajaci su stabilni i pogodni za mlade i stare, godine nisu bitne, bitna je samo želja za kajak-kanu rekreacijom. Program je namenjen ljudima koji žele smršati, dobiti na masi, sportistima koji žele pojačati funkcionalne pokrete u zavisnosti od sporta kojim se bave, ili rekreativcima koji žele održati zdravu kondiciju tela i života.

Rekreativno veslanje je klupski program koji podrazumeva rekreaciju bez takmičarskih potreba, radi opuštanja i zdravlja. Rekreativna vožnja kajaka-kanua je program namenjen punoletnim osobama. Kajak-kanu je sport gde se, za razliku od drugih sportova, najviše vremena provodi u čamcu na vodi, bez obzira da li je to reka, jezero ili more. Kao jedan od fizički najzahtevnijih sportova, pruža jedinstven osećaj tokom treninga, posebno u ranim jutarnjim časovima pre nego što grad oživi.

Za većinu sportova može se reći da razvijaju određene grupe mišića – noge ili ramena, ili neku specifičnu sposobnost kod čoveka – brzinu ili snagu. Sa kajakom to nije slučaj, jer se podjednako razvijaju i aktiviraju sve grupe mišića, a telo počinje da funkcioniše kao skladna celina. Specifično kod kajakaša jeste i to da se posebno razvijaju mišići srca i povećava se kapacitet pluća. Kajakaši su sportisti sa jakom kondicijom, spremni i sposobni da u dužim intervalima podnesu velike fizičke napore.

Ritam treninga:
3 puta sedmično.
Postoji mogućnost za napredne personalne treninge u koje ne spada samo vožnja kajaka već kombinacija kajaka i vežbi snage.

Potrebna oprema: šorts , majica, papuče.

Lokacija

Bul. Vojvode Mišića 14, restoran Stenka.
+381 65 2232891

Jezero Perućac
+381 65 2232891

Žene u kajaku

Nažalost, kod nas postoji predrasuda da je kajak-kanu muški sport. U svetu je to drugačije.
Smatram da je to jedan od najboljih aerobnih sportova. Mnoge devojke koje su sa nama trenirale tvrde da je za zatezanje tela kajakaski sport bolji od bilo kog sporta. Uz to, kajakaski pokret je pun elegancije.
Kada se na to doda još i prirodno okruženje, apsolutno padaju sve predrasude. U našem klubu postoji i ženska svlačionica sa tuševima.

Ritam treninga:
U rekreativnim grupama praktikuju se treninzi 3 do 4 puta nedeljno.

Potrebna oprema: šorts , majica, papuče.

Kontaktirajte Nas za Kajak Rekreaciju u Beogradu

Email: office@kayakcanoeadventure.com
Telefon: +381 65 2232891
Pošaljite poruku: